Mexický šéfkuchař. Každé úterý pořádá pop-up Taqueria la Veganza s veganskými tacos po celé Kalifornii. Své tacos prodává za tři dolary a přidává guacamole zdarma, aby si jeho jídlo připravené bez živočišných surovin mohlo dovolit co nejvíce lidí. Tacos Raula Mediny obsahují rostlinnou alternativu asady, barbacoa nebo choriza, které vyrábí z řepy. Mexický šéfkuchař vybírá kvalitní koření, vysoce kvalitní suroviny a jeho pokrmy jsou nabité chutí. V současnosti žije v L.A., často se však vrací do rodného Santa Ana, kde čerpá inspiraci pro své rostlinné tacos. Jeho cílem je, aby lidé všech etnik, životních stylů a prostředí měli přístup ke zdravému, chutnému a čistě rostlinnému jídlu. Raul Medina rád říká, že jeho tacos jsou pro všechny a jeho cílem je rozšiřovat rostlinnou stravu mezi konvenčně se stravující lidi.